Ekipo Livio Urban Garden sestavljamo "večno mladi" - inženir gradbeništva, ki čez dan pridno dela v enem od večjih slovenskih podejtij za izdelavo jeklenih konstrukcij, strojni inženir, ki prenaša znanje na mladino v eni od srednjih šol, in novinarka, ki rada "teži" tehničnemu delu ekipe z estetskimi detajli ter med drugim piše te vrstice.

Prvi Livio Urban Garden je nastal na domači terasi iz enega samega razloga - želeli smo vzgajati sveža zelišča sredi Ljubljane. (Nič več iskanja sveže mete za koktejle po trgovskih centrih pred rojstnim dnevom ali bazilike, ko si zaželimo top domače pice!) Ker je prejemal pohvale iz vseh strani in so se vrstila vprašanja, ali bi podobno stojalo naredili še za koga, smo pljunili v dlani, izboljšali dizajn, v praksi preizkusili cel kup materialov, z nenehnim piljenjem izdelka jezili naše dobavitelje in na koncu izdelali Liviota, kot vam ga ponujamo danes.

Medtem ko zahtevnejša tehnična opravila, kot je lasersko rezanje, prepuščamo slovenskim strokovnjakom, pa vsak Livio Urban Garden na koncu dokončamo sami in se prepričamo, da je ustrezno dodelan vsak detajl. Naša želja je zlasti širiti veselje, ki ga prinaša vzgoja rastlin, pri tem pa je povečevanje samooskrbe s hrano ali izboljšanje doma skuhanih jedi s svežimi zelišči le še pika na i. Verjamemo, da boste začutili ljubezen in skrb, s katero je izdelan vsak Livio, in ju širili naprej.

Prepričani smo, da vam bo vaš Livio čudovito služil in vam prinašal veliko veselja, kot ga vsak dan prinaša nam (tudi vsi testni Livioti so namreč vedarle nekje morali najti svoj dom).